BLOG: SPRAY TANNING FAILURE

Je denkt dat je de perfecte spray tan hebt laten doen en dit lijkt op het eerste gezicht ook zo, maar als je thuis komt blijkt dit toch net anders. Je hebt toch wat vlekken opgelopen. Dit kan gebeuren door bijvoorbeeld te strakke kleding na je tanning, transpireren, te vroeg douchen, een plotselinge regenbui of gewoon een foute tanning. Gelukkig zijn daar de volgende handige truckjes voor. Zo red je jezelf en je kleurtje na een foute spray-tan:


Stomen
Het advies is om ongeveer een kwartiertje lekker te stomen. Dat kan heel prima thuis door de douche heel heet te zetten en in dezelfde ruimte te blijven, maar dat kan natuurlijk ook in de sauna. Door het stomen trekken je poriën open en maakt de huid zichzelf al een beetje schoon. De stap hierna is goed scrubben onder de douchen, dan is jouw gevlekte huid in no time verleden tijd.


Zeewater
Ben je al op vakantie als je doorhebt dat je spray tan toch niet zo’n succes is, dan kan je jezelf hiervan redden door even goed te weken in het zoute zeewater. Je kleurtje zal hierdoor sneller vervagen. Bovendien is hij er dan later onder de douche gemakkelijker van af te scrubben.


Olie
Olie en spray tan zijn als water en vuur. Donkere plekken kan je dan ook goed wegwerken door met een washandje met olie erop (arganolie, kokosolie of welke olie je dan ook fijn vindt) zachtjes over de te donkere plekken te wrijven.


Citroensap
Je kan ook met een huis-tuin-en-keuken middeltje spray-tan vlekken wegwerken. Mix een beetje citroensap met wat baking soda of babyolie en gebruik een washandje om dit mengsel over de donkere vlekken te wrijven.


Ontharingscrème
Met ontharingscrème kan je ook je kleurtje bijwerken. Verspreid de crème over het gebied dat lichter moet worden en laat dit 3 minuten zitten. Spoel het er daarna af met water en je kleurtje verdwijnt zo in de gootsteen. Wil je helemaal van je kleurtje af? Dan moet je de crème zo’n 6 tot 7 minuten laten zitten.


Alcohol
Ook alcohol is een snelle manier om van een donkere vlek af te komen. Breng wat alcohol (70%) aan op een watje en wrijf hiermee over de vlek. Een paar keer herhalen en weg is de vlek.


Nagellak remover
Dit is wel de meest agressieve manier om een vlek te verwijderen dus gebruik hem ook zeker niet te vaak. Nagellak remover wordt ook vaak gebruikt om stickers mee te verwijderen, nagellak, maar dus ook spray-tan vlekken. Gebruik ook de nagellak remover met een watje door hem zachtjes over de vlek te wrijven.


SALON 05


Parkeren
SALON 05 is gevestigd aan de historische Hoogstraat 40 in Vlaardingen. Parkeren is mogelijk in de nabijgelegen parkeergarages of aan de Havenstraat, parkeerzone 8608. Let op; dit is allemaal betaald parkeren. Gratis parkeren is mogelijk in de buitenring van het centrum op loopafstand 4 minuten.

Afspraak maken
SALON 05 werkt uitsluitend op afspraak. Je bent altijd welkom om langs te komen, kennis te maken of om een afspraak in te plannen. Tijdens behandelingen worden inkomende oproepen doorgeschakeld naar de voicemail, zodat de focus bij de klant ligt op dat moment van de behandeling. Stuur een bericht via WhatsApp en er wordt zo snel mogelijk contact opgenomen.


Hoogstraat 40
3131 BN Vlaardingen

Openingstijden

Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:30