WELKOM BIJ SALON 05

Hi!
Mijn naam is Suzanne Warnaar, sinds 2012 eigenaresse van SALON 05. Een bezoek aan mijn salon, gevestigd in een historisch pand in het centrum van Vlaardingen is een unieke belevenis. Na een grote verbouwing is hier mijn moderne en sfeervolle nagel & spray tan salon gevestigd.

Hygiëne
Als nagelstyliste vind ik een gezonde én veilige werkomgeving zeer belangrijk. Alle instrumenten worden volledig en effectief gedesinfecteerd met Barbicide en elke klant heeft een persoonlijke hygiënebox voor vijlen en toebehoren zodat er in een hygiënische omgeving gewerkt wordt.

De nageltafel heeft een krachtige stof-en geurafzuiging. Deze zorgt voor een schone werkplek; geen nare luchtjes en nauwelijks stof. Ik vind het enorm belangrijk om mijzelf en mijn klanten een stofvrije, gezonde en hygiënische werkomgeving te bieden.

De spraytan-cabine is voorzien van een antislip vloer en goede afzuiging, zodat er geen schadelijke stoffen worden ingeademd en de lucht geventileerd wordt.

Kwaliteit
Doordat ik mijzelf exclusief heb gespecialiseerd in nagelstyling en spray tanning ligt daarop mijn focus en ben je als klant zeker van een perfect resultaat. Ik hecht veel waarde aan perfectie, kwaliteit en service.

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en te perfectioneren, volg ik regelmatig trainingen bij mijn leveranciers (SprayTan Nederland, Magentic, ProNails en Alessandro) zodat de kwaliteit hoog blijft. Alle producten die gebruikt worden zijn EU-gecertificeerd en van hoogwaardige kwaliteit.

Tot ziens!
Kijk gerust rond op de website en facebook pagina voor de verschillende mogelijkheden voor een behandeling.


SALON 05

Waar vind je SALON 05?
SALON 05 is gevestigd aan de historische Hoogstraat 40 in Vlaardingen. Parkeren is mogelijk in de nabijgelegen parkeergarages of aan de Havenstraat, parkeerzone 8608. Let op; dit is allemaal betaald parkeren! Gratis parkeren is mogelijk in de buitenring van het centrum op loopafstand 6 minuten.

Stuur een berichtje
Je bent altijd welkom om langs te komen, kennis te maken of om een afspraak in te plannen. SALON 05 werkt uitsluitend op afspraak. Tijdens behandelingen worden inkomende oproepen doorgeschakeld naar de voicemail. Stuur een bericht via WhatsApp en er wordt zo snel mogelijk contact opgenomen.

Altijd leuk!
Neem een kijkje op de facebook pagina van SALON 05 en blijf op de hoogte van alle nail mail.


Hoogstraat 40
3131 BN Vlaardingen

Openingstijden

Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:30