WELKOM BIJ SALON 05

nagelstyling & spray tanning

Sinds 2012 bestaat SALON 05, gevestigd in een historisch pand aan de Hoogstraat in Vlaardingen. In de salon wordt met uiterste zorg, de juiste producten en kennis gestreefd naar een zo perfect mogelijke afwerking van de behandelingen.“Kwaliteit gaat voor op kwantiteit”.


Welkom bij SALON 05
Mijn naam is Suzanne, gecertificeerd styliste en eigenaresse van deze salon. Doordat ik mijzelf heb gespecialiseerd in nagelstyling en spray tanning ligt daarop mijn focus en ben je als klant zeker van een perfect resultaat. Ik hecht veel waarde aan perfectie, kwaliteit en service. De clientèle bestaat uit veeleisende klanten en dat is werken op niveau. Wat begon als een kleinschallige nagelstudio groeide uit naar een exclusieve salon.

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en te perfectioneren, volg ik regelmatig intensieve trainingen bij mijn leveranciers zodat de kwaliteit en niveau hoog blijven. Alle producten die gebruikt worden zijn EU-gecertificeerd en van hoogwaardige kwaliteit.

Als nagelstyliste vind ik een gezonde én veilige werkomgeving zeer belangrijk. Alle instrumenten worden volledig en effectief gedesinfecteerd en elke klant heeft een persoonlijke hygiënebox voor vijlen en toebehoren zodat er in een hygiënische omgeving gewerkt wordt.

De nageltafels hebben een krachtige stof-en geurafzuiging. Deze zorgen voor een schone werkplek; geen nare luchtjes en nauwelijks stof. Ik vind het enorm belangrijk om mijzelf en mijn klanten een stofvrije, gezonde en hygiënische werkomgeving te bieden.

De spraytan-cabine is voorzien van een antislip vloer en goede afzuiging, zodat er geen schadelijke stoffen worden ingeademd en de lucht geventileerd wordt.


Kijk gerust rond op de website en facebook pagina voor de verschillende mogelijkheden voor een behandeling.

Suzanne Warnaar
Let's get your glow on!


SALON 05


Parkeren
SALON 05 is gevestigd aan de historische Hoogstraat 40 in Vlaardingen. Parkeren is mogelijk in de nabijgelegen parkeergarages of aan de Havenstraat, parkeerzone 8608. Let op; dit is allemaal betaald parkeren. Gratis parkeren is mogelijk in de buitenring van het centrum op loopafstand 4 minuten.

Afspraak maken
SALON 05 werkt uitsluitend op afspraak. Je bent altijd welkom om langs te komen, kennis te maken of om een afspraak in te plannen. Tijdens behandelingen worden inkomende oproepen doorgeschakeld naar de voicemail, zodat de focus bij de klant ligt op dat moment van de behandeling. Stuur een bericht via WhatsApp en er wordt zo snel mogelijk contact opgenomen.


Hoogstraat 40
3131 BN Vlaardingen

Openingstijden

Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30